08184 Palau-solità i Plegamans, Barcelona (Catalunya)

TERE MAYORAL

Qui sóc?

El meu nom és Tere Mayoral i sóc veïna de Can Riera. Tinc 46 anys, visc a Palau-solità i Plegamans des de fa 21 anys, estic casada, tinc dos fills i treballo a Barcelona.


Què faig?

Sóc assessora comercial. He treballat tota la vida vinculada al món del comerç amb negoci propi i actualment treballo al Gremi de Restauració de Barcelona.


Què m’agrada?

M'agrada molt la meva feina i ajudar a les persones. També m’agraden els gats, la muntanya, caminar, conèixer llocs nous i gent diversa, el mar, la música, el sol, gaudir de la gent que estimo i compartir. M’agrada viure a Palau-solità i Plegamans.


Per què sóc a Palau-solità i Plegamans?

Vaig venir a viure a Palau-solità i Plegamans amb els meus pares quan tenia 16 anys i als 19 anys vaig tornar a Santa Perpètua, on vaig passar la meva infància. Ja adulta i amb un nadó d’un any, em vaig sentir atreta per la tranquil·litat d’aquest poble. Amb l’escolarització del meu fill al’Escola Can Cladellas i l’inici de les seves activitat extraescolars, em vaig anar integrant a la vida del poble, tot i les limitacions de la feina, ja que seguia tenint comerç propi a Santa Perpètua de Mogoda. Amb l’arribada de la meva filla, em vaig incorporar a l’AMPA de Can Cladellas, de la que en vaig formar part com a tresorera durant 7 anys. En aquest temps vaig dur la gestió del menjador escolar, vam viure l’ampliació del centre i vam posar en marxa la venda de llibres detext. Posteriorment, em vaig incorporar a l’AMPA de l’IES Ramon Casas i Carbó, de la que en vaig formar part 6 anys i en vaig ser la presidenta. Van ser uns anys molt intensos dels que en conservo bons records i millors amistats. 


Per què em presento a Primàries Palau-solità i Plegamans?

Tot i els 22 anys que fa que visc a Can Riera, el dia 1 d’Octubre em vaig adonar que no conec a la majoria dels meus veïns. Això ha fet que, desprès d’aquell dia, participi més activament en els actes del poble, amb l’anhel de reviure aquell sentiment de germanor amb els veïns quan compartíem la defensa pacífica dels nostres drets democràtics.


Què espero d'un Ajuntament Republicà?

Que defensi els nostres drets com a poble. Que lluiti, amb unitat sobiranista, per aconseguir la República. El dia 1 d’Octubre, el poble de Catalunya es va guanyar un lloc entre les nacions del món. No ens mereixem seguir formant part d’aquest estat corrupte, oprimits per una monarquia del tot injusta i fora de temps. Ha arribat l’hora que el poble català gaudeixi dels seus DretsHistòrics en plena llibertat, representats en una Constitució pròpia, redactada amb la participació de tots, que defensi els valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat.


Com imagino el Palau-solità i Plegamans del futur?

Un poble on es promogui la convivència, el respecte i la solidaritat entre els veïns, on tots ens puguem expressar en llibertat, que treballi pel benestar de tots els seus habitants i del que tots ens en puguem sentir orgullosos. Un poble d’acollida, que integri, a la seva comunitat, tots aquells nous membres que decideixin formar-ne part, vinguin d’on vinguin. 


Què crec que cal millorar?

 La interrelació entre veïns de cada barri i la comunicació entre tots ells. La seguretat, la mobilitat,els serveis, l’oferta d’oci per adolescents i els espais de relació veïnal en els diferents barris.


Què valoro de l'actual Ajuntament?

Ha aconseguit controlar el creixement desproporcionat d’altres municipis de l’entorn, amb la conseqüent pèrdua d’identitat i de tranquil·litat per als veïns ja residents. S’ha posicionat a favor dels drets de les dones.


Què puc aportar a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans?

L’experiència en la gestió del bé comú i el coneixement de l’administració local. El compromís ferm per la defensa dels drets i llibertats del poble de Catalunya i la voluntat de no defallir fins a aconseguir el reconeixement de la República Catalana. El convenciment que la diferència suma més que resta i que en la suma de les diferències es troba la riquesa de la nostra societat, hereva de les cultures que l’han dut fins a dia d’avui. Capacitat de treball i organitzativa, tenacitat i constància.

 

PER UNA POLÍTICA MÉS PARTICIPATIVA

Què milloraria de l'actual Ajuntament?


 • El seu posicionament en favor de la llibertat i els drets del poble català.

 • Treballar per garantir la gestió sostenible i transparent del consistori.

 • Vetllar pel benestar de tots els palauencs, garantir els serveis públics i facilitar la seva accessibilitat. 

 • Fomentar la cultura i l'esperit crític entre els seus ciutadans.​

 •  Promoure accions que donin a conèixer el potencial gastronòmic del municipi.

 • Facilitar la pràctica de l'esport com a garant de la salut i mitjà de socialització per aquells veïns que es puguin trobar sols.

 • Reordenar els espais destinats a activitat comuns per tal d’apropar aquestes activitats als barris.

 • Millorar el passeig de la Riera, incorporant elements d’il·luminació suficients que permetin la seva utilització amb les màximes garanties de seguretat.

 • Conscienciar i educar els palauencs en l’ús d’energies sostenibles.

 • Solucionar els problemes creats per la imposició d’un sistema de recollida selectiva ineficaç escoltant les propostes dels veïns. 

 • Promoure la col·laboració veïnal amb entitats socials que vetllin pel benestar dels veïns i col·lectius més vulnerables, i que potenciï els valors de la diversitat. 

 • Formar part i participar activament de l’AMI, per la recuperació dels Drets històrics catalans.

 • Fomentar la participació veïnal en la vida política i fer dels Plens municipals un “Consell de veïns”.

 
300x600.gif

CV

Currículum Vitae


ESTUDIS:
Grau Superior de comerç i màrqueting 


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

 • Fotògrafa (1988-2003)

 • Assessora Formació (2008-2010)

 • Coordinadora territorial PIMEC Comerç (2010-2015)

 • Assessora comercial Gremi de Restauració de Barcelona (2015-actualitat)


INTERESSOS:

 • Senderisme

 • Lectura

 • Teatre

 • Música 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now